Genåbning får ordrene til at strømme ind hos Arla

Genåbningen af hoteller og restauranter ændrer forbrugsvanerne, og det sætter krav til Arlas produktion, der har været igennem en større omstilling.
Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Genåbningen af foodservicesektoren har skabt travlhed hos Arla, der i tiden op til har måtte lave en større omstilling af produktionen.

Nu skal andelsselskabet igen skrue op for produktionen af blandt andet 10-liters dunke med mælk og små pakker smør, som hoteller og restauranter efterspørger. Det skriver Finans.

"Vi har susende travlt, og alle mand er på dæk. Varer som mælk, yoghurt, fløde og cremefraiche har relativt kort holdbarhed, så vi har ikke haft mulighed for at forproducere og opbygge lagre til foodservicesektoren," siger Camilla Blicher Simonsen, salgsdirektør for foodservice hos Arla.

Mejerikoncernen har lavet prioriterede lister med varer, som der bliver brugt mest i foodservicesektoren.

Camilla Blicher Simonsen forventer, at der vil komme store ryk i de kommende dage, da grossisterne skal opbygge større lagre af basisvarer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også