Danish Crown-slagteri får ny fabrikschef

Efter den nuværende fabrikschef Kaj Meldgaard går på pension, har Danish Crown fundet sin nye fabrikschef til slagteriet i Herning hos pålægsvirksomheden Defco.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Danish Crown henter en gammel kending hjem som ny fabrikschef for slagteriet i Herning.

Efter Kaj Meldgaards beslutning om at gå på pension den 1. maj, skal Carsten Ole Hansen være nye fabrikschef på slagteriet fra 1. april. Det skriver Danish Crown i en meddelelse.

Carsten Ole Hansen kommer fra en stilling som fabriksdirektør hos den aarhusianske pålægsvirksomhed Defco. Tidligere har han været produktionsdirektør for Tican, Scandi Standard og HK Scan Sverige.

"Jeg glæder mig til at komme "hjem" til Danish Crown, hvor jeg tidligere har arbejdet i mere end 20 år. Danish Crown er inde i en meget spændende udvikling, og jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer og input," siger Carsten Ole Hansen i meddelelsen

Den kommende fabrikschef for slagteriet er 56 år og blev udlært slagter i 1985 i det daværende Steff Houlberg. Siden da har han haft flere ledelsesopgaver - blandt andet på Danish Crown-slagterierne i Ringsted og på Bornholm.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også