AgriWatch

Økonomidirektør stopper i DLG efter halvandet år

Grovvarekoncernen DLG's økonomichef stopper og går over til en lignende stilling i en andelsejet dagligvarekoncern.

Thomas Brebøl Christensen har været i DLG-koncernen siden 1. juli 2019. Han har besluttet at takke ja til en stilling som økonomichef i Coop Danmark. | Foto: PR/DLG

DLG skal på udkig efter en ny økonomidirektør, da Thomas Brebøl Christensen har besluttet at takke ja til en stilling som økonomichef i Coop Danmark.

Det skriver grovvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Thomas Brebøl Christensen tiltræder i den nye stilling 1. marts 2021. Han har været økonomichef i DLG siden 1. juli 2019 og var tidligere økonomichef i Danish Crown Pork.

"Det er naturligvis beklageligt, at Thomas efter så relativt kort tid i DLG har takket ja til nye udfordringer uden for koncernen. Jeg vil gerne takke ham for samarbejdet og for den indsats og de resultater, han har leveret i sin tid i DLG, og jeg ønsker ham god vind med de nye opgaver, der venter i Coop," siger Kristian Hundebøll, koncernchef i DLG, i meddelelsen.

Foruden koncernens økonomi- og finansfunktioner har Thomas Brebøl Christensen haft ansvaret for Group IT, Group Procurement samt Group M&A, Legal & Compliance, skriver DLG.

Mens DLG skal finde ud af, hvem der skal være deres ny økonomidirektør, sættes den forhenværende økonomichef Lars Sørensen ind som konstitueret økonomidirektør.

Lars Sørensen var økonomichef i andelsselskabet fra 2012, hvor han ifølge DLG spillede en væsentlig rolle i den finansielle og økonomiske turn-around, som koncernen gennemgik. Han neddroslede dog sit virke i 2019.

"Jeg er glad for, at vi midlertidigt kan trække på Lars Sørensens stærke kompetencer og mangeårige erfaring. Lars har et indgående kendskab til DLG-koncernen, og med ham som konstitueret CFO får vi den nødvendige ro og stabilitet til at finde den rette CFO for DLG," siger Kristian Hundebøll i meddelelsen.

Thomas Brebøl Christensen har været en del af DLG's direktion sammen med adm. direktør Kristian Hundebøll og driftsdirektør Niels Søren Rasmussen.

DLG har ikke ønsket at kommentere yderligere på situationen.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch