AgriWatch

Thise udfolder ny grøn strategi: "Landmændene tager en risiko"

Det økologiske mejeriselskab vil iværksætte en række tiltag, som skal give en grønnere produktion frem mod 2023. Risikoen ligger hos andelshaverne, medgiver direktøren, som mener, den grønnere profil vil gøre Thise mere konkurrencedygtig.

Poul Pedersen, adm. direktør i Thise Mejeri | Foto: Casper Dalhoff/Kultur

Thise Mejeri har med egne øjne foretaget et af sine største sats i historien med en ny bæredygtighedsstrategi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch