Thise udfolder ny grøn strategi: "Landmændene tager en risiko"

Det økologiske mejeriselskab vil iværksætte en række tiltag, som skal give en grønnere produktion frem mod 2023. Risikoen ligger hos andelshaverne, medgiver direktøren, som mener, den grønnere profil vil gøre Thise mere konkurrencedygtig.
Poul Pedersen, adm. direktør i Thise Mejeri | Foto: Casper Dalhoff/Kultur
Poul Pedersen, adm. direktør i Thise Mejeri | Foto: Casper Dalhoff/Kultur

Thise Mejeri har med egne øjne foretaget et af sine største sats i historien med en ny bæredygtighedsstrategi.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også