Thise udfolder ny grøn strategi: "Landmændene tager en risiko"

Det økologiske mejeriselskab vil iværksætte en række tiltag, som skal give en grønnere produktion frem mod 2023. Risikoen ligger hos andelshaverne, medgiver direktøren, som mener, den grønnere profil vil gøre Thise mere konkurrencedygtig.
Poul Pedersen, adm. direktør i Thise Mejeri | Foto: Casper Dalhoff/Kultur
Poul Pedersen, adm. direktør i Thise Mejeri | Foto: Casper Dalhoff/Kultur

Thise Mejeri har med egne øjne foretaget et af sine største sats i historien med en ny bæredygtighedsstrategi.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også