AgriWatch

Danish Crown-slagteri indgår samarbejde med kommune om fyrede lufthavnsansatte

En del af 4500 fyrede lufthavnsmedarbejdere kunne meget vel få arbejde hos Danish Crown, som søger 375 nye slagterimedarbejdere. Derfor har slagteriet indgået et samarbejde med Tårnby Kommune.

Foto: Jens Dresling

Københavns Lufthavn opsagde tidligere i år 4500 medarbejdere, som nu skal ud at finde et nyt arbejde.

For en del af disse kunne Danish Crown meget vel blive den næste destination, eftersom slagteriet søger 375 nye slagteriarbejdere, skriver TV2 Lorry.

Af den grund har Tårnby Kommune og Danish Crown indgået et samarbejde i håbet om, at en andel af de ledige kan blive ansat på slagteriet.

Danish Crown vil finde flere hundrede medarbejdere: "Det bliver en udfordring" 

"For mig at se er der rigtige gode perspektiver i dette samarbejde. Og jeg er overbevist om, at vi med dette fælles initiativ hurtigt og effektivt kan tilbyde mange gode faste job til de opsagte medarbejdere fra lufthavnen," siger Borgmester i Tårnby, Allan S. Andersen.

I kølvandet på fyringerne blev Rådgivnings - og Jobcenter CPH oprettet i lufthavnen, hvor centret sammen med konsulenthuse og Danish Crown vil forsøge at finde et arbejde til en del af de ledige.

Mere fra AgriWatch

Ukrainsk minister forventer først ny kornaftale i 11. time

Det bliver først lige op til deadline, hvis en central aftale om transporten af millioner af ton Ukrainsk korn gennem Sortehavet skal forlænges, vurderer ukrainsk minister. ”Det kan blive meget svært at få noget til at fungere i praksis, hvis der ikke er en aftale,” vurderer dansk direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch