Lettelse på Danish Crown i Horsens: Aftenholdet fri for corona

Der er ikke fundet nye smittede blandt de godt 300 testede fra aftenholdet på Danish Crown i Horsens. En medarbejder fra aftenholdet viste sig forleden smittet. Fredag testes et stort antal medarbejdere i Horsens og på slagterierne i Rønne, Skærbæk og Sæby.
Medarbejdere fra Danish Crown i Horsen. | Foto: Anders Brohus
Medarbejdere fra Danish Crown i Horsen. | Foto: Anders Brohus

Alarmen er i nogen grad afblæst, og lettelsen har bredt sig på Danish Crowns aftenhold på slagteriet i Horsens. Samtlige godt 300 personer fra aftenholdet, der blev testet for corona tirsdag, har i dag onsdag fået negative testsvar tilbage, oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

En medarbejder fra aftenholdet lod sig forleden teste og viste sig at være positiv. Derpå fik slagteriet størstedelen af aftenholdet testet.

"Det er en kæmpe lettelse. Selv om vi vidste risikoen for smitte blandt medarbejderne var relativt lille, så er det på ingen måde en garanti. Nu ved vi, at der ikke smittede på hele den del af aftenholdet, der arbejder sammen med den ene medarbejder, der er konstateret smittet med COVID-19," siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork, i meddelelsen.

På fredag tester Danish Crown 1100 medarbejdere på slagteriet i Horsens. Medarbejderne på slagterierne i Rønne, Skærbæk og Sæby bliver også testet, mens medarbejderne i Herning først testes fredag den 11. september. Coronaprøverne udføres i samarbejde med regionerne og i et vist omfang en privat udbyder, oplyser Danish Crown.

Ansat på Danish Crowns slagteri i Horsens testet positiv for coronavirus

Danish Crown vil teste alle ansatte for corona på landets største slagteri 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også