AgriWatch

Danish Agro-boss indlemmet i tysk grovvareselskabs bestyrelse

De tætte bånd mellem grovvareselskaberne Danish Agro og tyske Agravis medfører, at Henning Haahr bliver en del af bestyrelsen i det tyske selskab. Han overtager posten fra selskabets tidligere koncernchef.

Foto: Benjamin Nørskov/ERH

Kalenderen bliver fremover mere komprimeret for Danish Agros koncernchef, Henning Haahr, der onsdag blev til bestyrelsen i det tyske grovvareselskab Agravis, der årligt omsætter for knap 50 mia. kr. og beskæftiger mere end 6.500 ansatte.

Det oplyser andelsselskabet i en pressemeddelelse.

"At jeg nu træder ind i Agravis' bestyrelse er et udtryk for, hvor tæt, stærkt og tillidsfuldt samarbejde, der er mellem Danish Agro og Agravis. Det sætter vi i Danish Agro naturligvis stor pris på. Danish Agro og Agravis har været partnere gennem en årrække, og har i dag et tæt strategisk samarbejde indenfor grovvarer, specialfoder og maskinhandel i blandt andet Tyskland, Polen, Estland, Letland, Litauen, Tjekkiet og Ungarn," siger Henning Haahr i meddelelsen.

Danish Agro-direktøren erstatter Christian Junker, tidligere koncernchef i Danish Agro, der har siddet i Agravis bestyrelse siden 2016. Samtidig er koncerndirektør i Danish Agro, Henrik Stilund, valgt som stedfortræder til samme bestyrelse.

Danish Agro ejer 22 pct. af Agravis. Samlet set omsætter de fællesejede selskaber, hvor Danish Agro er majoritetsaktionær, årligt for mere end 15 mia. kr. og beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch