AgriWatch

Danish Crown kimes ned: Borgere bekymret for slagteriansattes isolation

Danish Crown har fået omkring 20 henvendelser siden sidste uge fra borgere i Ringsted, der mener, at slagteriarbejdere ikke overholder deres selvisolation.

Foto: PR-foto Danish Crown

Både borgere og udlejere af selvisolationsfaciliteter i Ringsted tager jævnligt telefonen og ringer til Danish Crown.

De er bekymret for, at de slagteriansatte, som er i selvisolation efter udbrud af coronavirus på byens slagteri, ikke overholder isolationen.

Det fortæller pressechef i Danish Crown, Jens Hansen til Tv2, der skriver, at slagterikoncernen har gjort myndighederne, blandt andre Styrelsen for Patientsikkerhed, opmærksomme på problemstillingen:

"Problemet er beviset. Hvis fru Larsen ringer ind, fordi hun mener at have set en kollega, har vi ikke nogen hjemmel til at sikre, at medarbejderen bliver i sin isolation. Samtidig ville det være meget udansk, hvis vi skulle kontrollere vores medarbejdere," siger Jens Hansen til mediet.

Danish Crown har 500-600 ansatte i Ringsted, der er bedt om at selvisolere sig. Det sker efter udbrud af coronavirus, hvor 142 personer fra slagteriet er smittet.

Efter nedlukning af slagteri udsætter Danish Crown 85.000 svin en uge

Danish Crown-topchef er formand for regeringens genstartsteam 

Fødevareforbund stærkt utilfreds med aflønning af hjemsendte slagteriarbejdere 

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch