AgriWatch

Danish Crown kimes ned: Borgere bekymret for slagteriansattes isolation

Danish Crown har fået omkring 20 henvendelser siden sidste uge fra borgere i Ringsted, der mener, at slagteriarbejdere ikke overholder deres selvisolation.

Foto: PR-foto Danish Crown

Både borgere og udlejere af selvisolationsfaciliteter i Ringsted tager jævnligt telefonen og ringer til Danish Crown.

De er bekymret for, at de slagteriansatte, som er i selvisolation efter udbrud af coronavirus på byens slagteri, ikke overholder isolationen.

Det fortæller pressechef i Danish Crown, Jens Hansen til Tv2, der skriver, at slagterikoncernen har gjort myndighederne, blandt andre Styrelsen for Patientsikkerhed, opmærksomme på problemstillingen:

"Problemet er beviset. Hvis fru Larsen ringer ind, fordi hun mener at have set en kollega, har vi ikke nogen hjemmel til at sikre, at medarbejderen bliver i sin isolation. Samtidig ville det være meget udansk, hvis vi skulle kontrollere vores medarbejdere," siger Jens Hansen til mediet.

Danish Crown har 500-600 ansatte i Ringsted, der er bedt om at selvisolere sig. Det sker efter udbrud af coronavirus, hvor 142 personer fra slagteriet er smittet.

Efter nedlukning af slagteri udsætter Danish Crown 85.000 svin en uge

Danish Crown-topchef er formand for regeringens genstartsteam 

Fødevareforbund stærkt utilfreds med aflønning af hjemsendte slagteriarbejdere 

Mere fra AgriWatch

Første skib fra Ukraine afvist af køber

Det første skib, som forlod en ukrainsk havn fyldt med korn, er blevet afvist af sin køber på grund af lang leveringstid. Skibet flyder nu rundt og venter på en ny køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch