AgriWatch

Danish Crown om indstilling af slagtning på fabrik: "Der er mange scenarier i spil"

Der skal findes løsninger, der peger længere frem end i morgen, lyder det fra Danish Crown, der har indstillet arbejdet på slagteriet i Skærbæk grundet flere tilfælde af coronasmitte på det tyske slagteri Westcrown.

Foto: Finn Frandsen

Der bliver arbejdet på højtryk i Danish Crown, som lige nu stiller forskellige scenarier op for, hvordan slagteriet i Skærbæk skal kunne afsætte dets søer, som har fyldt kølerummet op.

Danish Crown meldte tidligere ud, at arbejdet på slagteriet i Skærbæk blev indstillet for i dag indtil videre. Det skyldtes, at den tyske aftager Westcrown har måtte lukke ned, da 90 ud af 280 testede på fabrikken har coronavirus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch