AgriWatch

Danish Crown holder fast i kreaturnoteringer

Alle kreaturnoteringer forbliver uændret, hvilket er anden uge i træk, efter en periode med markante ugentlige fald.

De hårdtprøvede leverandører af oksekød kan ånde en smule lettet op og konstatere, at ondt ikke blev værre, da Danish Crown tirsdag fremlagde den kommende uges notering.

Alle kreaturnoteringer forbliver således uændret, hvilket er anden uge i træk, efter en periode med markante ugentlige fald.

"Tilførslerne af slagtedyr er moderate, og afsætning forløber tilfredsstillende med varer til detailsalg, mens salget til restaurant og catering fortsat ligger stille," skriver Danish Crown og tilføjer:

"Hjemmemarkedet melder om et uændret salg af hakket kød og udskæringer til hverdagsretter. Eksporten til Sydeuropa forløber roligt med varer til dagligvarehandlen. Salget til restaurant og catering er uden impulser."

AgriWatch har den seneste tid beskrevet, hvordan slagtekalveproducenter er ekstremt hårdt presset i den nuværende situation, hvor udespisningen er stort set lukket ned.

Slagtekalveproducent: "Jeg står med det ene ben i graven"

Slagtekalveproducenter vil have fremrykket slagtepræmien

Mere fra AgriWatch

Oksekødsfesten er slut: Nu falder noteringen

Efterspørgslen på oksekød har været faldende de sidste par måneder, hvilket skyldes høje priser i supermarkederne. Prisudviklingen på især hverdagsprodukter trækker Danish Crowns notering ned.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch