Danish Crown ansætter bindeledsfigur i oksekødsdivision

Ønsket om en tættere dialog mellem Danish Crown og andelshaverne på kreatursiden får nu koncernen til at oprette en ny stilling, som bliver besat af en tidligere virksomhedsrådiver hos Sagro.
Solvejg Horst Petersen | Foto: PR-foto Danish Crown
Solvejg Horst Petersen | Foto: PR-foto Danish Crown

Andelsselskabet Danish Crown skruer op for kommunikationen til andelshaverne, der leverer kreaturer til slagteriet.

I den forbindelse har koncernen ansat Solvejg Horst Petersen i en nyoprettet stilling som ansvarlig for Ejerservice i Danish Crown Beef. Hun kommer med 20 års erfaring i landbrugssektoren, hvor hun senest har været virksomhedsrådiver hos Sagro.

"Solvejg skal stå for den strategiske udvikling af afdelingen samt facilitere vores folkevalgte i arbejdet med ejerstrategien i Danish Crown Beef. Ét af hendes kerneområder bliver en tættere dialog med ejerne, så vi sikrer, at ejerne ved, hvad Danish Crown Beef kan, og hvordan vi i samarbejde bliver stærkere," siger Ivan Schmidt, der er driftsdirektør i Danish Crown Beef.

Solvejg Horst Petersen er uddannet cand. agro fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole og har tidligere haft stillinger hos blandt andre Økologirådgivning Danmark og Jysk Landbrugsrådgivning.

"Solvejg kommer med en stor erfaring, hvor hun har arbejdet med blandt andet bæredygtighed, ledelses- og strategirådgivning. Hun har et indgående kendskab til branchen, som kommer vores andelshavere til glæde i deres relation til Danish Crown Beef,"

Ejvind Kviesgaard fortsætter som daglig leder af Ejerservice-afdelingen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også