AgriWatch

Topchef i Kopenhagen Fur om konkurrents indtog i Nordamerika: "Jeg tror ikke man kan købe leverandørernes loyalitet"

Kopenhagen Fur er tilfreds med, at der ikke blev brugt finansiering på at få leverandører fra den krakkede konkurrent Nafa. Selv om finske Saga Furs overtog en stor andel, mener Kopenhagen Furs topchef, at leverandører vil søge mod Danmark.

Foto: PR-foto Kopenhagen Fur

Da verdens næststørste minkauktionshus, nordamerikanske Nafa, i slutningen af 2019 måtte lukke ned, var Kopenhagen Fur ikke de første til at overtage aftaler med leverandørerne.

For verdens største auktionshus inden for salg af minkskind synes det ellers umiddelbart som en mulighed for at øge markedsandelen, men selskabet er godt tilfreds med beslutningen om at springe over, fortæller topchefen i Kopenhagen Fur.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch