AgriWatch

Vestjyllands Andel flytter hovedkontor

I begyndelsen af 2020 flytter Vestjyllands Andel fra Ringkøbing. Et naturligt skridt, siger direktøren.

Andelsselskabet Vestjyllands Andel rykker i 2020 teltpælene i Ringkøbing op og flytter dem mod øst. Selskabet har således besluttet at flytte hovedkontoret til Herning.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Flytningen af vores hovedkontor skal ses som et naturligt skridt på vejen til at fremtidssikre Vestjyllands Andel. I takt med at virksomheden vokser, bliver organisationen også større, og målet har været at samle drift, logistik, salg, handel, kvalitet, miljø og stabsfunktioner under ét tag for at skabe en større sammenhængskraft. Dét får vi muligheden for med etableringen af et nyt hovedkontor i Herning," siger Steen Bitsch, adm.direktør i Vestjyllands Andel, i meddelelsen.

Det nye hovedkontor kommer til at ligge i eksisterende erhvervsbygninger på Industrivej Nord 9B i Birk Centerpark. Her får 60-70 medarbejdere deres daglige gang.

"I videreudviklingen af virksomheden synes det naturligt at etablere vores nye hovedkontor i Herning. Det er landbrugets hovedstad, hvor der årligt strømmer folk til i forbindelse med Svinekongres, Landsskue, Agromek, Delegeretmøde osv. I den henseende stemmer beliggenheden godt overens med Vestjyllands Andels ambitioner om at være landbrugets foretrukne partner," siger bestyrelsesformand Leif Haubjerg.

Sådan kommer Vestjyllands Andels nye hovedkontor til at tage sig ud. | Foto: Vestjyllands Andel
Sådan kommer Vestjyllands Andels nye hovedkontor til at tage sig ud. | Foto: Vestjyllands Andel
 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch