Arla Danmark får ny kommunikationsdirektør

Andelskoncernens danske kommunikationsafdeling henter ny direktør med en fortid på Christiansborg.
Foto: ARLA / PR
Foto: ARLA / PR

I rollen som kommunikationsdirektør i Arla Danmark vil det fra nytår være Niels Dahl, der skal lede mejerikoncernens kommunikationsafdeling, ligesom han får ansvaret for at drive og udvikle Arlas relationer og omdømme blandt forbrugere, politiske interessenter og de danske andelshavere.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Niels Dahl overtager stillingen fra Kasper Ibsen Beck, der rykket op i Arlas globale organisation som Corporate Communications Director for Arla Foods amba.

Niels Dahl har været særlig rådgiver for tidligere udenrigsminister og partileder for Liberal Alliance Anders Samuelsen. Før det var han pressechef i først Liberal Alliance og Venstre, hvor han også var leder af partiets Center for Kommunikation og Politik,” skriver Arla.

”Vi glæder os til at kunne byde Niels velkommen i Arla Foods. Niels’ store viden og erfaring fra sit virke i den politiske arena gør ham til en skarp og dygtig kommunikatør og leder, og vi ser frem til hans bidrag til at forme Arlas strategiske kommunikation til vores andelshavere, vores bæredygtighedsagenda og ikke mindst vores stærke forhold til forbrugere og kunder i Danmark,” udtaler Nick Hindle, Senior Vice President, Corporate Communications.

Niels Dahl er uddannet cand. theol. fra Københavns Universitet og har også studeret ved Yale University i USA. Niels Dahl vil rapportere til Nick Hindle, Senior Vice President, Corporate Communications.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også