Danish Crown-topchef frygter at ende som Nokia

Topchefen i Danish Crown inviterer statsminister Mette Frederiksen (S) til at samarbejde om at løse klimaudfordringerne i landbrugssektoren.
Topchef i Danish Crown Jais Valeur vil være med til at reducere CO2-udledningen. | Foto: Staff / Reuters / Ritzau Scanpix
Topchef i Danish Crown Jais Valeur vil være med til at reducere CO2-udledningen. | Foto: Staff / Reuters / Ritzau Scanpix

Investeringer i klimavenligt landbrug skal ikke gøres med henblik på at tjene penge, men af nødvendighed. Så klar var meldingen fra topchef i Danish Crown Jais Valeur på Vestjysk Landboforenings møde om klimaneutral landbrugsproduktion torsdag aften i Ringkøbing, skriver Landbrugsavisen.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis i tre uger!

"Jeg kan ikke love, at der er penge i det her. Men hvis vi ikke begynder at lave en reel forandring, så er der en risiko for, at vi bliver efterladt. Og det er det værste, man kan blive," lød det ifølge mediet fra Jais Valeur under sit oplæg.

Her henviste han blandt andet til, at virksomheder som Kodak og Nokia er blevet overhalet den teknologiske udvikling de seneste år.

Topchefen har en klar målsætning om at spille med i det kommende arbejde med at lave klimamål for Danmark, og han har allerede et godt råd til Statsminister Mette Frederiksen om at lave en sektorplan for de store erhverv.

Danish Crown undgår 50 fyringer i Horsens 

Minister: Landbruget skal ikke reducere kødproduktionen

Danske slagtesvin stiger i pris mens svinepest hærger i Kina

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også