L&F undsiger kødkoncern i skandalesag: "Det er meget langt fra branchepraksis"

Det er ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, hvis man går op i fødevarenes sundhed og sikkerhed, mener Landbrug & Fødevarers veterinærdirektør, der nu retter skarp kritik af Skare. 
Kvaliteten og fødevaresikkerheden falder længere tid kød opbevares. Derfor er det ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, hvis man går op i fødevarernes sundhed, kvalitet og sikkerhed, siger L&F’s veterinærdirektør, Jens Munk Ebbesen, nu om skandalesagen i Skare Meat Packers. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/JPA
Kvaliteten og fødevaresikkerheden falder længere tid kød opbevares. Derfor er det ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, hvis man går op i fødevarernes sundhed, kvalitet og sikkerhed, siger L&F’s veterinærdirektør, Jens Munk Ebbesen, nu om skandalesagen i Skare Meat Packers. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/JPA

Det er ikke kutyme, at slagterier opbevarer kød på frost i mere end et par år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også