L&F undsiger kødkoncern i skandalesag: "Det er meget langt fra branchepraksis"
Det er ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, hvis man går op i fødevarenes sundhed og sikkerhed, mener Landbrug & Fødevarers veterinærdirektør, der nu retter skarp kritik af Skare.
![Kvaliteten og fødevaresikkerheden falder længere tid kød opbevares. Derfor er det ikke normalt at opbevare kød i mere end to år, hvis man går op i fødevarernes sundhed, kvalitet og sikkerhed, siger L&F’s veterinærdirektør, Jens Munk Ebbesen, nu om skandalesagen i Skare Meat Packers. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/JPA](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13504696.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7iktbqo1gt01djh38fmg.jpg)
Det er ikke kutyme, at slagterier opbevarer kød på frost i mere end et par år.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.