Slagteri-ejer: "Kød er ikke gammelt, fordi det er fra 2010"
Den 78-årige Kurt Skare forventer ikke, at Fødevarestyrelsen gør alvor af at politianmelde hans slagteri. ”Vi har ikke gjort noget forkert,” siger han og fortæller, at kød, som er 10-12 år gammelt, typisk bliver brugt til pølser.
![Foto: Gorm Olesen/ERH](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13888373.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7kegpuas0dznjd54h3i.jpg)
af morten zahle, finans
Selv om Fødevarestyrelsen er klar til at politianmelde flere forhold hos slagteri-koncernen Skare Meat Packers i Vejen, er medejeren og stifteren, den 78-årige Kurt Skare, ikke det mindste brødebetynget.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Fødevarestyrelsen politianmelder Skare Meat Packers
For abonnenter