To år med underskud: Direktør opsagt i landboforening

Østdansk Landboforening går nu på udkig efter ny direktør, efter man torsdag opsagde samarbejdet.

Kim Kuhlmann er færdig som direktør i Østdansk Landboforening.

Det skriver landboforeningen i en meddelelse på sin hjemmeside, og det bekræftes af den opsagte direktør selv på LinkedIn.

”Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at Østdansk Landboforening og undertegnede har stoppet samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Vi fik lagt sporene til noget rigtig godt, og det gør mig trist, at jeg ikke fik muligheden for at køre i mål,” skriver han.

Bestyrelsen angiver i meddelelsen, at årsagen til opsigelsen er to år med driftsunderskud i træk.

”Vi har på flere områder været glade for samarbejdet med Kim Kuhlmann, men der ligger en stor og omfangsrig opgave foran os, og bestyrelsen har konstateret, at der skal friske øjne og nye kræfter til at løfte den opgave,” lyder udtalelsen fra bestyrelsesformand i Østdansk Landboforening Ole Elbæk.

Det fremgår ikke i meddelelsen, hvor stort underskuddet er.

Kim Kuhlmann blev ansat som direktør i januar 2022. Før det var han økonomidirektør og chefkonsulent for økonomi og regnskab fra april 2021 i foreningen. Han har en lang karriere bag sig efter sin agronomuddannelse som landbrugsrådgiver i finansbranchen.

Sjællandsk landboforening får ny direktør

Landboforeningen tæller 45 medarbejdere med arbejdsplads i østsjællandske Rønnede. Foreningen har ifølge egne tal 400 medlemmer .

Der er generalforsamling i foreningen den kommende onsdag 15. marts.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også