Sjællandsk landboforening får ny direktør

Østdansk Landboforenings økonomichef træder et skridt op i hierarkiet og bliver rådgivningsselskabets nye adm. direktør.
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Det sjællandske rådgiverselskab Østdansk Landboforening får ny adm. direktør.

Den nye person til posten bliver Kim Kuhlmann, som inden da har været økonomichef i selskabet. Det oplyser han selv på sin Linkedin-profil.

"Det er med lige dele glæde, stolthed og ydmyghed, at jeg d. 01.01.2022 tiltræder som direktør i Østdansk Landboforening. Tak til bestyrelsen for tilliden og stor tak til medarbejderne for opbakningen," skriver Kim Kuhlmann.

Kim Kuhlmann har arbejdet for Østdansk Landboforening siden april i år. Først som chefkonsulent inden for regnskab og økonomi, hvor han en måned efter blev forfremmet til økonomichef i april.

Som AgriWatch tidligere har beskrevet vil Østdansk Landboforening skærpe sit fokus på det plantebaserede område.

Det kommer til udtryk ved, at de har meldt sig ind i brancheorganisationen Plantebranchen, hvor de vil bygge bro mellem primærproducenten og de plantebaserede fødevarevirksomheder.

"Jeg ser et kæmpepotentiale for plantebaserede fødevarer, og det skal vi som landboforening tage del i. Vi skal kunne se ind i fremtiden og se, hvilke forretningsmuligheder der vil være fremadrettet, og det her er et af dem," udtalte Julie Torp-Thomsen, der er planteavlschef i Østdansk Landboforening, til AgriWatch tidligere i december.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også