AgriWatch

Landboforening udvider direktionen med to poster

Direktionen i landboforeningen Vestjysk har udvidet direktionen med to nye ansigter, der skal stå for henholdsvis regnskaber og rådgivning.

På fotos ses fra venstre mod højre: René Andresen, Ida Ringgaard og Svend Vestergaard. | Foto: Vestjysk/PR

Landboforeningen Vestjysk har styrket organisationen ved at tilføje to nye ansigter til direktionen.

Indtil videre har adm. direktør René Andresen siddet alene i direktionen, men han får nu selskab af Svend Vestergaard og Ida Ringgaard, der henholdsvis skal være regnskabsdirektør og rådgivningsdirektør.

Det skriver Vestjysk i en pressemeddelelse.

"Vi får mere ledelseskraft ind i virksomheden, og vi får to meget kompetente medarbejdere til at sidde i spidsen for de to store enheder; faglig rådgivning og økonomi. Det vil komme til gavn både for vores medarbejdere og vores kunder, for det vil give mere plads til øget fokus på faglig udvikling samt udviklingen af Vestjysk som virksomhed," siger René Andresen.

Svend Vestergaard kommer fra en stilling i forsyningsbranchen, men har tidligere tilbragt mange år i landboforeningen. Således var han revisor i økonomiafdelingen for Vestjysk i perioden 2005-2018.

Ida Ringgaard har siden 2001 været chefrådgiver i Vestjysk, hvor hun nu tager et skridt op i hierarkiet.

Årsagen til den udvidede direktion skyldes et erhverv, der bliver mere og mere komplekst ifølge René Andresen.

"Vi er nødt til hele tiden at blive dygtigere og skarpere og kunne hjælpe landmanden med de udfordringer, han møder. Derfor tager vi med den nye direktion virksomheden til næste niveau," siger han.

Mere fra AgriWatch

Enorm vil opføre ny fabrik hvert tredje år

I fast takt vil Enorm Biofactory etablere flere insektfabrikker, efter kapitalen til den første nu er i hus. Efter første driftsår forventer ejerleder en omsætning på op til 200 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch