Coronasmittet Martin Merrild melder afbud til delegeretmøde

Landbrug & Fødevarers delegeretmøde bliver uden afgående formand Martin Merrild, der er blevet smittet med coronavirus.
Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer genenm otte år, er smittet med coronavirus. | Foto: PR/Landbrug & Fødevarer
Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer genenm otte år, er smittet med coronavirus. | Foto: PR/Landbrug & Fødevarer

Martin Merrild kommer ikke til at være i lokalet, når titlen som formand skal gives videre.

Formanden, der er blevet smittet med coronavirus, har således meldt afbud til Landbrug & Fødevarers delegeretmøde onsdag, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

"Jeg ville selvfølgelig gerne have haft mulighed for at aflægge min sidste beretning som formand for Landbrug & Fødevarer. Delegeretmødet er en fantastisk begivenhed, som jeg altid har nydt i fulde drag," siger Martin Merrild i pressemeddelelsen.

Delegeretmødet bliver i forvejen afholdt digitalt og vil blive streamet ud til medlemmerne. I stedet for Martin Merrild vil næstformand Thor Gunnar Kofoed afholde årets beretning.

"Det er rigtig trist, at det ikke bliver Martin selv, der holder beretningen, nu hvor han går af som formand. Det skulle ikke blot have været en status over året, men over hele hans formandstid. Jeg har den største forståelse for den situation, som Martin befinder sig i," siger Thor Gunnar Kofoed i pressemeddelelsen.

Martin Merrild og to medarbejdere på sin minkfarm er blevet smittet med coronavirus. Formanden er symptomfri.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Landbrugshandlerne, der tinglyses, leveres af Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter