Slagterier får ny overenskomst

"For første gang i mange år er det lykkedes os at blive enige med DI om en ny overenskomst for vores medlemmer på landets slagterier," lyder det fra Jim Jensen, chefforhandler for Fødevareforbundet NNF.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Fødevareforbundet NNF og DI er lørdag blevet enige om en ny overenskomst for slagteriindustrien, det fremgår af en pressemeddelelse fra NNF.

Den nye tre-årige overenskomst betyder blandt andet, at slagterimedarbejderne kan se frem til en højere timeløn, og ved forhandlingsbordet er parterne også blevet enige om retten til seniorordning og en styrkelse af arbejdsmiljørepræsentanten.

"For første gang i mange år er det lykkedes os at blive enige med DI om en ny overenskomst for vores medlemmer på landets slagterier. Det i sig selv er utroligt positivt. At vi samtidig har fået en række af de forbedringer ind i overenskomsten, som vores medlemmer har efterspurgt, gør bare resultatet endnu stærkere. Det gælder blandt andet retten til seniorordning og forhøjelsen af fritvalgsordningen," udtaler Jim Jensen, chefforhandler for Fødevareforbundet NNF, i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Landbrugshandlerne, der tinglyses, leveres af Resights. | Photo: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter