AgriWatch

Slagterier får ny overenskomst

"For første gang i mange år er det lykkedes os at blive enige med DI om en ny overenskomst for vores medlemmer på landets slagterier," lyder det fra Jim Jensen, chefforhandler for Fødevareforbundet NNF.

Foto: Finn Frandsen

Fødevareforbundet NNF og DI er lørdag blevet enige om en ny overenskomst for slagteriindustrien, det fremgår af en pressemeddelelse fra NNF.

Den nye tre-årige overenskomst betyder blandt andet, at slagterimedarbejderne kan se frem til en højere timeløn, og ved forhandlingsbordet er parterne også blevet enige om retten til seniorordning og en styrkelse af arbejdsmiljørepræsentanten.

"For første gang i mange år er det lykkedes os at blive enige med DI om en ny overenskomst for vores medlemmer på landets slagterier. Det i sig selv er utroligt positivt. At vi samtidig har fået en række af de forbedringer ind i overenskomsten, som vores medlemmer har efterspurgt, gør bare resultatet endnu stærkere. Det gælder blandt andet retten til seniorordning og forhøjelsen af fritvalgsordningen," udtaler Jim Jensen, chefforhandler for Fødevareforbundet NNF, i meddelelsen.

Mere fra AgriWatch

To store kartoffelselskaber vil fusionere

Kartoffelmelsfabrikkerne AKM og AKS vil fusionere i et selskab for at fremtidssikre virksomhederne med optimeringer og synergi-gevinster. Forslager sendes til afstemning blandt andelshaverne i februar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch