En stor del af tidligere Skare-medarbejdere er i job igen

Knap 270 medarbejdere mistede deres job, da Skare Meat Packers gik konkurs tilbage i marts. En del af dem er dog allerede tilbage i job.
Foto: Gorm Olesen
Foto: Gorm Olesen

262 slagterimedarbejdere blev berørte, da Kurt Skare indgav sin konkursbegæring den 1. februar

Mens nogle medarbejdere fandt nye veje, blev 208 medarbejdere sagt op, da det den 10. marts stod klart, at Skare Meat Packers ikke var til at rede. Det skriver Jydske Vestkysten.

Antallet af medarbejdere, der efterfølgende meldte sig ledige ved Jobcenter Vejen var på 171. Det tal er nu, tre måneder senere, faldet til 37.

De resterende 124 har typisk fået job indenfor fødevarebranchen, lager- og logistik og transport eller andet, skriver det jyske medie

NNF langer ud efter 200 tabte job: Skare-ejers ønske klinger hult

Jim Jensen. der er næstformand i fagforeningen NNF, var også fortrøstningsfuld over for, at de omkring 200 af hans medlemmer, der mistede jobbet endegyldigt, efter konkursen og medarbejdernes afskedigelse blev en realitet. 

”Generelt er jeg ikke bekymret. Selv om der er nedgang i branchen, så er der gode muligheder for folk, der er knivførende. Dem er der enormt stor efterspørgsel på, så de kommer ikke til at gå ledige i måneder eller år,” sagde han i marts.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Jord og handler med landbrugsejendomme til en værdi på over 5 mio. kr registreres i listen, når de bliver tinglyst. | Foto: Aleksander Klug

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter