AgriWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Foto: Likemeat Nordic PR

Der bliver skiftet ud på de to øverste pladser i den stadig nye brancheforening for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, som med sine 50 medlemmer er Europas største.

På øverste trin træder Christian Munk, adm. direktør i Dragsbæk A/S, tilbage som formand efter eget ønske, og han overlader pladsen til kollegaen fra Naturli Foods Henrik Lund (foto), der til daglig er direktør i den plantebaserede producent.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH
Foto: Joachim Ladefoged/ERH

På på posten som ny næstformand er Malte Clausen, direktør i Clausen Advice valgt, fremgår det i en pressemeddelelse.

Blandt brancheforeningens 50 medlemmer finder man ud over de Orkla-ejede Dragsbæk og Naturli Foods også store internationale koncerner som Nestlé og Fazer.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

Mere fra AgriWatch

Oksekødsfesten er slut: Nu falder noteringen

Efterspørgslen på oksekød har været faldende de sidste par måneder, hvilket skyldes høje priser i supermarkederne. Prisudviklingen på især hverdagsprodukter trækker Danish Crowns notering ned.

Forslag: Avlere skal have mink PCR-testet hver uge

Fødevarestyrelsen skal PCR-teste mink på alle farme i Danmark en gang om ugen. Sådan lyder forslaget fra regeringen, der dog ikke kan svare på, hvordan det skal foregå. Umuligt, lyder det fra formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch