Økologien tabte andel af den samlede mælkeproduktion i første kvartal

Mens mælkeproduktionen steg samlet set, faldt økologi-andelen som følge af dårligere efterspørgsel, viser nye tal.
”Når vi kigger lidt længere frem, er der stadig nogle kategorier, der har det svært, eksempelvis frisk mælk," siger Henrik Lilballe Hansen. | Foto: Linda Johansen
”Når vi kigger lidt længere frem, er der stadig nogle kategorier, der har det svært, eksempelvis frisk mælk," siger Henrik Lilballe Hansen. | Foto: Linda Johansen

Økologiens andel af den samlede mælkeproduktion faldt i de første tre måneder i 2023 i forhold til samme periode sidste år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også