AgriWatch

Formand for Sektionen for Større Jordbrug genopstiller ikke

Christina Ahlefeldt-Laurvig har besluttet ikke at genopstille som formand i forbindelse med organisationens årsmøde i februar.

Christina Ahlefeldt-Laurvig blev valgt som formand i 2019, hvor hun afløste Frederik Lüttichau.

Ved indgangen af februar næste år træder Christina Ahlefeldt-Laurvig formelt af som formand for Sektionen for Større Jordbrug.

Det gør hun efter fire år på posten som formand i organisationen, der hører under Landbrug & Fødevarer.

”Min egen bedrift kræver mere og mere af mig, og jeg har derfor besluttet mig for, at det er hér, jeg fremover vil lægge størstedelen af min energi,” udtaler hun på organisationens hjemmeside.

”L&F har netop foretaget en omstrukturering, der i højere grad samler organisationen, og her har Større Jordbrug også fået en fremtrædende placering. Jeg synes derfor, at jeg forlader et Større Jordbrug, der lige som L&F er klar til de mange udfordringer, der venter.”

”Jeg er lidt en hybrid mellem byboer og landmand”

Hun fremhæver, at der er stadig er mange kampe at kæmpe for de større jordbrug i Danmark. Fx klimaafgifter og vandplaner.

”Samtidig kan de større jordbrug også bidrage væsentligt til nogle af vort samfunds mest betydelige dagsordner. Eksempelvis udbygningen af den landbaserede vedvarende energi og det stigende fokus på forsyningssikkerhed af fødevarer. Derfor venter der nu en vigtig tid, hvor vi skal have fundet nye kræfter til bestyrelsen og i højere grad have mobiliseret vores medlemskreds,” udtaler den afgående formand.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch