AgriWatch

Stor fodermesse aflyses næste år

Nutrifair er aflyst næste år og rykkes i stedet til januar 2024. Besøgstallet til dette års messe i maj var negativt påvirket af vejr og markedssituationen, mener arrangører.

Foto: Nutrifair

For 11. gang skulle fodermessen Nutrifair åbne dørene næste år, men arrangørerne bag har valgt at aflyse arrangementet i 2023.

Det sker fordi, der er for kort tid mellem den netop afholdte messe i majs og til januar, hvor messen ellers skulle være gentaget, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Jubilæumsmessen, der blev afholdt i maj ligger blot otte måneder forud for, at Nutrifair skulle afholdes til januar igen, og grundet den lavkonjunktur vi oplever i øjeblikket, er tidsperioden for kort,” siger medlem af messekomitéen og adm. direktør for Alltech Morten Biel Hansen i meddelelsen.

Stor fodermesse flyttes til foråret

Dette års messe kunne samtidig ikke tiltrække det forventede antal besøgende, hvilket skyldes en kombination af terminen, det gode vejr og den anspændte markedssituation, som smittede negativ af på besøgstallet, ifølge arrangørerne.

Arrangørerne har derfor besluttet, at Nutrifair-messen først vender tilbage 17.-18. januar 2024. En beslutning, der er taget i dialog med repræsentanter fra alle grene af branchen.

På den sadvanlige dato termin i januar 2023 afholder Messe C i stedet et netværksseminar, hvor branchens kan mødes.

Fodermesse udskudt endnu en gang: Vender tilbage i 2022

Dansk landbrugsmesse åbner hallerne i slutningen af næste år

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch