AgriWatch

Tysk grovvarekæmpe fortsætter opkøb og udvider produktportefølje

Den tyske koncern Baywas datterselskab overtager en af de største leverandører af tørret frugt og nøddekerner i Tyskland. Det sker for at styrke sin markedsposition.

Plantebaseret proteinkilder som nødder bliver en stadig mere interessant ingrediens i produktionen af vegetariske og veganske fødevarer, vurderer Baywa. | Foto: PR-foto Baywa

Den tyske grovvarekæmpes datterselskab Cefetra Group overtager en majoritetsandel i et af landets største leverandører af frugt og nødder.

Selskabet hedder Heinrich Brüning Gmbh og har kunder i forarbejdningsindustrien samt discount-supermarkeder og fødevaredetailhandlere. Det fremgår af en pressemeddelelse.

”Specialiserede ingredienser er blevet en fast bestanddel af vores internationale landbrugsvirksomhed (..) I de seneste år har vi gradvist tilføjet attraktive opkøb inden for specialiteter til vores portefølje i Cefetra Group og diversificeret den mere og mere,” siger Klaus Josef Lutz, adm. direktør for Baywa.

Børsnoteret grovvarekoncern fortsætter stejl vækstkurve

Indtrædelsen i Heinrich Brüning markerer et vigtigt skridt for Cefetra Group, der går efter at styrke sin markedsposition som en vigtig leverandør af fødevareingredienser.

Plantebaseret proteinkilde som nødder bliver ifølge selskabet en stadig mere interessant ingrediens i produktionen af vegetariske og veganske fødevarer.

Heinrich Brüning Gmbh blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag 84 medarbejdere. De tørrede frugter og nødder, som Heinrich Brüning importerer via havnen i Hamborg, indgår som ingredienser i en lang række fødevarer som f.eks. müsli, kiks, peberkager, snacks og bagværk.

Tysk grovvarekæmpe kommer flyvende fra start og tredobler indtjening

Grovvareselskab offentliggør afgørende klimatal

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch