Seges og DLBR i nyt patnerskab - skal booste teknologiske løsninger

Vejen mellem innovative iværksættere og landmænd skal gøres kortere. Seges Innovation, brancheorganisation og Copenhagen Fintech vil have teknologiske løsninger hurtigere ud på gårdene.
Adm. direktør i Landbosyd, Sune Aagot Sckerl, håber, at samarbejdet med start-ups kan give nogle genveje for landmændene,. | Foto: LandboSyd / PR
Adm. direktør i Landbosyd, Sune Aagot Sckerl, håber, at samarbejdet med start-ups kan give nogle genveje for landmændene,. | Foto: LandboSyd / PR

Endnu et partnerskab blomstrer op blandt landbrugets organisationer.

Denne gang er det Seges Innovation, der sammen med rådgivningsselskabernes brancheorganisation DLBR og Copenhagen Fintech vil sørge for mere innovation, der kommer hurtigere ud til landmanden.

Formålet med partnerskabet er således at forbinde dansk landbrug med det innovative miljø af fintech start-ups i Danmark og Norden, fremgår det af en pressemeddelelse.

To rådgivningsselskaber får ny fælles topchef

Nye trends og muligheder skal booste udviklingen af finansielle teknologier i landbruget, og potentialet for nye samarbejder er derfor stort, mener Sune AagotSckerl, formand for digitaliseringsgruppen i DLRB og direktør i Landbosyd.

”Samarbejder med start-ups inden for fintech kan gøre digitale løsninger til landbruget endnu mere innovative og få dem hurtigere til markedet. Vi skal gå fra at udvikle alt selv til at bygge på standardsystemer og integrere med nye innovative løsninger. På den måde håber vi på, igennem samarbejder med start-ups, at kunne skyde nogle genveje,” siger han i meddelelsen.

Flere landbrugsaktører går sammen om nyt rådgivningsorgan

Det er blandt andet digitale finansielle løsninger som automatisering af bogholderi og fakturaer, compliance og hvidvask, alternativ finansiering og data på bæredygtighed(ESG), der er interessante for landbrugsvirksomhederne at samarbejde om.

”I Seges Innovation udvikler og optimerer vi konstant på vores digitale økonomistyringsværktøjer blandt andet ved at implementere machine learning. Men for at følge med i udviklingen inden for fintech, har vi brug for at være tæt på økosystemet. Det kommer vi med dette partnerskab”, siger Jens Bligaard, director, Digital Solutions i Seges Innovation, i meddelesen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også