AgriWatch

Michelin-mælk er en god forretning for Debelgaard

Debelgaards såkaldte Michelin-mælk, som ender på flere Michelinrestauranter, bliver mere og mere populær. Dyrevelfærd er godt for forretningen, siger ejer.

Foto: DLG

Det økologiske landbrug Debelgaard har fået en god forretning som eneste leverandør til Arlas mejeriserie Essens.

Mejeriserien sælger bedre og bedre siden lanceringen i 2017. Essens-serien er vokset med 26 pct. sammenlignet med sidste år.

Det skriver JydskeVestkysten.

Debelgaard er begejstrede for, at deres produkter bliver brugt i restauranter, kantiner og caféer rundt i hele Danmark.

Ifølge Christian Bejer Petersen, der driver Debelgaard, er dyrevelfærd godt for forretningen.

"Hos os har dyrevelfærd altid været en mærkesag. Når køerne har det godt, ved vi, at det produkt, som kommer ud i sidste ende, også er meget bedre. Derfor er det ret simpelt. Dyrevelfærd er simpelthen godt for forretningen," siger Christian Bejer Petersen.

Debelgaard har en besætning på 400 køer, som i sommerhalvåret har omkring 100 hektar græsmarker og direkte adgang til stalden.

Frieslandcampina sætter nye krav til mælkeproducenter

Stor slagtekalveproducent: Snak om klima interesserer mig ikke 

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch