Skov-organisation samler juletræerne i datterselskab

I forbindelse med ændringerne i organisationen bliver Henrik Fredslund-Petursson ny formand for Green Product, hvor han overtager fra Søren Christiansen, der har været formand i syv år. 
Med omstruktureringen håber Skovdyrkerne at kunne gøre Green Product til den førende organisation for juletræsproducenter. | Foto: PR / Skovdyrkerne
Med omstruktureringen håber Skovdyrkerne at kunne gøre Green Product til den førende organisation for juletræsproducenter. | Foto: PR / Skovdyrkerne

Organisationen Skovdyrkerne rykker alle sine juletræsrelaterede aktiviteter ind i dattervirksomheden Green Product.

Formålet er ifølge en pressemeddelelse at ”skabe bedre service” til medlemmer og kunder.

”Med den nye ændring får vi ni fagfolk, som arbejder fuldtid med juletræer året rundt. På den måde får vi samlet kræfterne. Alle vores fagfolk vil fremover være fuldt fokuserede på at hjælpe vores medlemmer til størst mulig værdi i deres juletræsproduktion,” udtaler Henning Post, direktør i Green Product. 

Skovdyrkerne er en medlemsejet organisation, der beskæftiger sig med skov og landskab. Organisationen repræsenterer over 4000 skovejere samt juletræsproducenter og beskæftiger mere end 80 personer fordelt på fem lokalforeninger.

Med omstruktureringen håber Skovdyrkerne at kunne gøre Green Product til den førende organisation for juletræsproducenter. I forbindelse med ændringerne i organisationen bliver Henrik Fredslund-Petursson ny formand for Green Product, hvor han overtager fra Søren Christiansen, der har været formand i syv år.

”Vi er den eneste medlemsejede aktør i branchen, der tilbyder både rådgivning og afsætning af juletræerne for producenterne. Det glæder mig, at vores dygtige kolleger nu kan dedikere sig 100 pct. til arbejdet med juletræer,” udtaler Henrik Fredslund-Petursson, tiltrædende bestyrelsesformand i Green Product.

Bag de nye planer ligger ifølge meddelelsen ”et omfattende analyse- og strategiarbejde”, og ændringerne gennemføres med ”fuld opbakning” fra bestyrelserne. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også