Westfleisch køber producent af dyrefoder

Den tyske kødkoncern er fortsat åben over for opkøb, hvor muligheden byder sig og ”giver strategisk og operationel mening”, lyder det i en pressemeddelelse. 
Westfleisch driver ti anlæg i Nordvesttyskland. | Foto: Firo Sportphoto/AP/Ritzau Scanpix
Westfleisch driver ti anlæg i Nordvesttyskland. | Foto: Firo Sportphoto/AP/Ritzau Scanpix

En af Tysklands største slagterikoncerner Westfleisch har opkøbt det konkursramte selskab The Petfood Company med base i Bocholt i Nordrhein-Westphalen. 

Det oplyser Westfleisch i en pressemeddelelse. 

The Petfood Company erklærede sig selv insolvent ved årsskiftet, men har opretholdt produktionen, som Westfleisch nu skal være med til at drive i en udvikling af slagteriets egen værdikæde. 

”I lyset af stærk efterspørgsel fra vores detailpartnere, ser vi højt vækstpotentiale for The Petfood Companys premiumprodukter. Vi ønsker at udnytte dette sammen,” udtaler Westfleischs adm. direktør Wilhelm Uffelmann. 

Ifølge meddelelsen producerer selskabet primært vådfoder og komplimenterer derfor Westfleisch eksisterende datterselskab Dog’s Nature, som producerer tørfoder. Opkøbet skal hjælpe Westfleisch til bedre at udnytte hele slagtekroppen ved at aftage produkter fra slagterier i området. 

”Med vores råvarer, vores erfaring og vores netværk, samt den målrettede udnyttelse af synergier, vil vi udvide produktionen i Bocholt, udvikle produktionsanlægget bæredygtigt og sikre omkring 60 arbejdspladser for fremtiden,” udtaler driftsdirektør i Westfleisch Johannes Steinhoff. 

Westfleisch-koncernen afsøger fortsat sine muligheder for at købe op og ”investere i produktdiversitet”, lyder det videre i meddelelsen. 

”Den vellykkede overtagelse er eT eksempel på, hvad vi vil fortsætte med at drive fremad i de kommende måneder og år: Vi opdager muligheder, der tilbydes ved konsolideringen af det tyske kødmarked og gribe dem, hvor det giver strategisk og operationel mening,” udtaler adm. direktør Wilhelm Uffelmann.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Photo: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også