Tidligere Danish Agro-topchef overtager byggekoncern

”Vi ser tingene ens og deler de samme værdier,” fortæller Claus Larsen om salget af sit livsværk til tidligere Danbred-formand Christian Junker og oliemilliardæren Torben Østergaard-Nielsen.
Aktiviteterne i Claus Larsens entreprenørkoncern er samlet i Guldfeldt Gruppen, der har til huse her på Sivmosevænget i Odense. | Foto: PR
Aktiviteterne i Claus Larsens entreprenørkoncern er samlet i Guldfeldt Gruppen, der har til huse her på Sivmosevænget i Odense. | Foto: PR

Christian Junker, tidligere Danbred-formand og Danish Agro-koncernchef, overtager Larsen & Ibsen Holding og dermed en entreprenørkoncern med over 300 ansatte fra fynske Claus Larsen. Med i opkøbet er også Torben Østergaard-Nielsen fra olieforretningen Bunker Holding. 

Det skriver erhvervsmediet Finans.

”Vi ser tingene ens og deler de samme værdier, og det har været vitalt i min beslutning. Jeg er sikker på, at min virksomhed er i gode og kompetente hænder hos dem,” lyder det fra Claus Larsen, der etablerede sin virksomhed i 1978, og som har valgt at sælge livsværket på grund af en kræftsygdom.

Ifølge Torben Østergaard-Nielsen vil der med overtagelsen blive tale om en ”evolution snarere end en revolution, da vi er bevidste om at videreføre den kultur og de værdier, som Claus repræsenterer.”

Christian Junker, der bliver ny bestyrelsesformand i entreprenørforetagendet, forlod i 2021 bestyrelsen i Danbred og en række andre Danish Agro-selskaber efter en sag om en direktør, der opførte sig krænkende over for kvindelige medarbejdere.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Photo: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også