AgriWatch

Fransk sukkerkæmpe udskifter topchef efter et år

Franske Tereos skal finde en ny adm. direktør, efter Philippe de Raynal stopper på posten efter et år. Finansdirektør tiltræder som midlertidig direktør.

Foto: Ivan Boll

Verdens anden største sukkerproducent skal nu lede efter den næste person til topposten i koncernen.

Det skyldes afgangen af den nu tidligere adm. direktør Philippe de Raynal, der forlader posten efter blot et år. Det skriver Reuters.

Indtil arvtageren er fundet, vil finansdirektør Gwenael Elies overtage depechen som midlertidig adm. direktør.

”I løbet af de seneste 12 måneder har Tereos under Philippe de Raynals ledelse gennemført en ny strategi, som resolut har bragt koncernen ind på vejen til finansiel genopretning,” siger Tereos i en meddelelse, der fortsætter:.

”Den fase, der nu begynder, har til formål at levere de operationelle prioriteter, der forventes på kort og mellemlang sigt takket være en mere smidig og målrettet gennemførelse”, tilføjede selskabet.

Tereos har været stærkt gældsplaget, hvor Raynal har foretaget en grundig gennemgang af koncernens aktiviteter, hvor flere aktiver er blevet solgt fra.

Mere fra AgriWatch

Forventninger til fransk høst styrtdykker

Tørken raser videre i Frankrig, og det får forventningerne til årets majshøst til at tage et stort dyk. Prognoserne over udbyttet rammer nu det laveste niveau i mindst et årti.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch