AgriWatch

Valtra-forhandler øger atter indtjeningen

Den vestjyske maskinforhandler, Holmsland Maskinforretning, lander endnu et rekordresultat og kan lægge knap to millioner til årets bundlinje i sit hidtil bedste regnskabsår.

Foto: Benjamin Nørskov/ERH

Holmsland Maskinforretning, der blandt andet sælger Valtra-traktorer, kan se tilbage på endnu et år med vækst over hele linjen.

Maskinforretningen har præsteret sit bedste resultat nogensinde med et årsresultat på 3,1 mio. kr før skat, hvilket er en vækst på en mio. kr. i forhold til året før.

Også bruttofortjenesten har haft vokseværk i regnskabsåret 2020/21. Den lander således på 10,5 mio. kr mod sidste bundlinje, som lød på 8,8 mio. kr.

Det mærker egenkapitalen i den vestjyske maskinforretning også til, for den er ligeledes steget med knapt to mio. kr. siden sidste år, og lyder i dag på 11,3 mio. kr.

Direktør og indehaver Arne Nielsen købte maskinforretningen i 1998 og har siden da udvidet forretningen ad flere omgange.

Den seneste udvidelse var i maj 2017 ifølge selskabets hjemmeside, hvor der blev åbnet en ny salgsafdeling i Kjellerup.

AgriWatch forsøger at få en kommentar fra Arne Nielsen, der heller ikke har tilføjet nogen kommentar i sin ledelsesberetning.

Nordjysk maskinforhandler lander rekordår

Valtra-forhandler lander aftale med østrigsk maskinproducent

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch