Tysk producent af gylletrailere har lavet sit første danske salg

Den tyske koncern Schwarte Group meldte sin ankomst på det danske marked for gylletrailere i 2019. Nu er det første salg i hus for selskabet, der vil tage markedsandele fra konkurrenterne.
Foto: PR-foto VM Tarm
Foto: PR-foto VM Tarm

Den tyske koncern Schwarte Group er nu officielt på det danske landkort, efter selskabet har solgt sin første gylletrailer i Danmark.

Koncernen overtog et gyllekoncept af FP Production og oprettede et datterselskab i Danmark tilbage i 2019, som skulle tage kampen op med VM Tarm, som er den største spiller på det danske marked for gylletrailere, skriver Lastbilmagasinet.

"De første to trailere står klar, og den ene er solgt. Vi har oplevet stor interesse, og nu er vi gang," siger Flemming Rosenberg Brandt, der er Schwarte Groups mand i Danmark, til mediet.

Kapitalfondsejet tysker vil kapre markedsandele fra VM Tarm 

Tilbage i 2019 udtalte Kristian Olsen, den daværende danske direktør for Schwarte Group, at selskabet ville tage markedsandele fra VM Tarm.

"Vi går efter at tage markedsandele fra VM Tarm, når det gælder salget af gylletrailere på det danske og skandinaviske marked, hvor VM Tarm vel i dag har en markedsandel på cirka 95 pct. i Danmark," udtalte han i oktober 2019 til Vognmandens Fagblad.

Kristian Olsen var selv adm. direktør for VM Tarm i perioden 2011-2015.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Landbrugshandlerne, der tinglyses, leveres af Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter