AgriWatch

Fjerkræslagteri når op på 13 coronasmittede

HKScans slagteri ved Holstebro er blevet ramt af et smitteudbrud på slagteriafdelingen. Onsdag skal de sidste medarbejdere testes.

Foto: Joachim Adrian

13 ansatte er nu konstaret smittet med coronavirus på HKScans fjerkræslagteri Vinderup ved Holstebro.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer mandag eftermiddag.

Dermed er yderligere to testet positiv i løbet af mandagen, og der kan fortsat være flere smittede.

"Det er ikke alle 560 ansatte, som er blevet testet endnu. Vi har flere skiftehold, og de testes i det flow, de møder ind. Det sidste hold testes onsdag," siger adm. direktør i HKScan Danmark, Jukka Nikkinen, til mediet.

Samme Jukke Nikkinen fortalte mandag morgen til FødevareWatch, at produktionen på slagteriet ikke er påvirket af smitten og antallet af syge medarbejdere. Hovedparten af de smittede arbejder i slagteriafdelingen.

Ifølge direktøren tager slagterikoncernen sine forbehold og sørger for, at medarbejderne på forskellige skiftehold ikke har kontakt med hinanden.

I august blev to ansatte hos konkurrenten Danpo ramt af smitte på slagteriet i Aars.

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch