AgriWatch

Maskinforhandler leder efter ny profil efter tab af turnaround-direktør

Efter at have vendt flere års underskud til overskud blev den tidligere direktør i Nicolaisen & Larsen hapset af en konkurrent. Nu har virksomhedens ejer overtaget topposten, men planen er at finde en ny profil til stillingen.

Foto: PR-foto Nicolaisen & Larsen

Maskinforhandleren Nicolaisen & Larsen skal finde en ny topchef. Den tidligere direktør i firmaet, Morten Krusborg, er nemlig blevet snuppet af konkurrenten Semler Agro efter at han vendte et akkumuleret underskud på over 13 mio. kr. siden 2015 til overskud i det seneste regnskabsår.

"Planen er, at vi vil kigge os om efter en ny direktør, men vi vil bruge den nødvendige tid, det tager at finde den rigtige profil, inden selve ansættelsesprocessen går i gang. Vi skal finde en, der kender til den her branche, vi opererer i. Det skal være en, der har erfaring fra en handelsvirksomhed med service, hvor der er tæt kontakt til kunderne. Samtidig søger vi efter en dygtig leder, der kan få det til at svinge med medarbejderne," siger Susanne Nicolaisen, som er medejer og topchef i Nicolaisen & Larsen, til AgriWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

EU-lande langer ud efter storstilet pesticidplan

Ti EU-lande er gået på barrikaderne i kritik af køreplanen for EU’s halvering i brugen af kemiske pesticider inden 2030. Fra sidelinjen bakker Danmark også op om kritikken. ”Vi er nødt til at finde et balanceret kompromis,” sagde Rasmus Prehn (S).

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch