AgriWatch

Maskinforhandler leder efter ny profil efter tab af turnaround-direktør

Efter at have vendt flere års underskud til overskud blev den tidligere direktør i Nicolaisen & Larsen hapset af en konkurrent. Nu har virksomhedens ejer overtaget topposten, men planen er at finde en ny profil til stillingen.

Foto: PR-foto Nicolaisen & Larsen

Maskinforhandleren Nicolaisen & Larsen skal finde en ny topchef. Den tidligere direktør i firmaet, Morten Krusborg, er nemlig blevet snuppet af konkurrenten Semler Agro efter at han vendte et akkumuleret underskud på over 13 mio. kr. siden 2015 til overskud i det seneste regnskabsår.

"Planen er, at vi vil kigge os om efter en ny direktør, men vi vil bruge den nødvendige tid, det tager at finde den rigtige profil, inden selve ansættelsesprocessen går i gang. Vi skal finde en, der kender til den her branche, vi opererer i. Det skal være en, der har erfaring fra en handelsvirksomhed med service, hvor der er tæt kontakt til kunderne. Samtidig søger vi efter en dygtig leder, der kan få det til at svinge med medarbejderne," siger Susanne Nicolaisen, som er medejer og topchef i Nicolaisen & Larsen, til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch