Dansk og hollandsk universitet indgår samarbejde om bæredygtige fødevarer

Initiativet vækker bl.a. glæde hos Arlas Peder Tuborgh, der håber på mere bæredygtigt foder. 
Det er Aarhus Universitet, der indgår i et samarbejde med hollandske Wageningen University & Research. | Foto: Kim Frost
Det er Aarhus Universitet, der indgår i et samarbejde med hollandske Wageningen University & Research. | Foto: Kim Frost

En samarbejdsaftale mellem Aarhus Universitet og hollandske Wageningen Universitet skal fokusere på udviklingen af bæredygtige fødevarer og omstillingen af landbruget og er ifølge Eskild Holm Nielsen, dekan på Aarhus Universitets teknisk fakultet, banebrydende. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

    Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

    For abonnenter

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også