Børsnoteret mejerileverandør lander aftale med europæisk storspiller

Q-Interline har landet en treårig aftale med en af Europas største mejerikoncerner, hvis navn ikke oplyses. Den ordre skal sikre stabil omsætningsvækst, siger direktør.
Foto: Q-Interline / PR
Foto: Q-Interline / PR

Den børsnoterede virksomhed Q-Interline har landet en ny aftale med en af Europas største aktører inden for mejeriproduktion.

Således meddeler selskabet, der tilbyder analyseteknologi til mejerier, at man har landet en aftale med en af Europas største mejerikoncerner.

Det skriver Q-Interline i en selskabsmeddelelse, hvor navnet på den pågældende kunde ikke bliver nævnt. Børsselskabet nævner dog, at man har haft en løbende aftale med den omtalte kunde. Tidligere har AgriWatch beskrevet, at Q-interline har solgt sine produkter til Arla.

“Det er særdeles betryggende at have sikret en ny langvarig samhandelsaftale med så vigtig en kunde. Den mangeårige intense arbejdsindsats i mejeribranchen bærer nu for alvor frugt, og sikrer en stabil omsætningsvækst både på salg af analyseinstrumenter og på ARR omsætningen de kommende 3 år,” fortæller CEO Martin Roithner Henriksen og fortsætter:

Det er et meget vigtigt skridt på vejen”

Den nye aftale udgør omkring 28 pct. af den planlagte omsætning for året.

Selskabet blev grundlagt i 1996 og har hovedsæde i Tølløse.

Q-Interline har som ambition at blive en global leverandør af analyseinstrumenter til fødevareindustrien, bryggerier og landbrug med et særligt fokus på mejerier.

Q-Interline gik den 16. november 2021 på Nasdaq First North Growth Market Denmark og har i den forbindelse hentet 25 mio. kr. til at understøtte en international vækstrejse med fokus på salg og marketing.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også