AgriWatch

Børsnoteret Arla-leverandør lander tyrkisk ordre

Danske Q-interline har indgået en forhandleraftale med en tyrkisk distributør. Tyrkiet er et vigtigt marked med stort potentiale, lyder det fra direktøren.

Foto: Q-Interline / PR

Fremover skal danske Q-interline levere sin analyseteknologi til den tyrkiske distributør Protek Analitik.

Det fremgår af en meddelelse fra det børsnoterede selskab, og aftalen er et vigtigt skridt for at fremme teknologien på det europæiske marked ifølge Q-interlines adm. direktør Martin Roithner Henriksen.

”Det bliver spændende at komme ind på det Tyrkiske marked. Tyrkiet er et vigtigt mejerimarked med et betydeligt potentiale, som vi glæder os til at arbejde videre med. Det er en vigtig milepæl i vores internationale vækstrejse.,” siger han i meddelelsen.

Det første analysesystem er allerede sendt afsted, hvor teknologien skal analysere pulver til plantebaseret modermælkserstatning.

Selskabet blev grundlagt i 1996 og har hovedsæde i Tølløse.

Q-Interline har som ambition at blive en global leverandør af analyseinstrumenter til fødevareindustrien, bryggerier og landbrug med et særligt fokus på mejerier.

Q-Interline gik den 16. november 2021 på Nasdaq First North Growth Market Denmark og har i den forbindelse hentet 25 mio. kr. til at understøtte en international vækstrejse med fokus på salg og marketing.

Selskabet har Arla som sin største kunde.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch