DLG udpeger ny direktør for vitamin- og mineralforretning

Dennis Jørgensen, der driver sin egen virksomhed, og er tidligere direktør for AB Neo, bliver ny mand i spidsen for Vilofoss.
Dennis Jørgensen er ny adm. direktør for Vilofoss. PR-foto: DLG
Dennis Jørgensen er ny adm. direktør for Vilofoss. PR-foto: DLG

DLG sætter en ny mand i spidsen for Vilofoss, der huser koncernens vitamin- og mineralforretning.

Dennis Jørgensen overtager per 1. juni som adm. direktør, efter koncernens driftsdirektør Jesper Pagh midlertidigt har varetaget rollen. Den forhenværende adm. direktør Jacob Hendrik Boudewijn Morelissen stoppede i november sidste år for at komme tættere på sit hjemland, Holland.

Det skriver DLG i en pressemeddelelse. 

”Dennis kommer med årelang erfaring og et indgående kendskab til branchen. Han har gennem årene skabt flotte resultater, og samtidig er han en dygtig leder, der formår at sætte retning, skabe udvikling og få sit team med sig. Det er et samarbejde, jeg ser meget frem til,” udtaler Jesper Pagh. 

Dennis Jørgensen driver sin egen virksomhed Nordic Nutrition Partner, efter han i 2022 sagde op hos specialfoderproducenten AB Neo.

”Det var et aktivt tilvalg, da jeg stiftede min egen virksomhed, og jeg havde egentlig tænkt, at den skulle være omdrejningspunktet for resten af min karriere. Da muligheden for at lede Vilofoss bød sig, tøvede jeg dog ikke med at sige ja. Gennem 25 år har jeg arbejdet sammen med DLG-koncernen, så jeg har et godt kendskab til den strategiske retning og ambitionen om at kommercialisere bæredygtige løsninger ud mod landbruget,” udtaler han.

Vilofoss havde i 2022, som er senest offentliggjorte regnskab, en omsætning på 1,377 mia. kr. og et årsresultat på 146,1 mio. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også