"Min opgave bliver helt grundlæggende at sælge mest muligt af grisen og koen som økologisk kød"
Portræt: Søren Tinggaard er blevet topchef i det økologiske selskab Friland. Han er vendt hjem til Danmark efter en stribe år som direktør i en kinesisk storby med trafikkaos som fast ingrediens.
AF PETER SCHOLLERT
Søren Tinggaard boede fire år i Shanghai, hvor trafikkaos herskede på højeste volumen til og fra arbejde. Nu har han slået sig ned med sin hustru i det 160 kvm store sommerhus, som de investerede i under opholdet i den kinesiske millionby.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Inflationsbølgen har druknet den økologiske vækst
For abonnenter
"Den perfekte storm" presser producenter af øko-svin
For abonnenter