Arla udpeger ny kommunikationschef

Mariam Sommerfeldt Skovfoged skifter fra stillingen som direktør for ejerkommunikation til koncernkommunikationsdirektør i Arla. Hun afløser dermed briten Nick Hindle efter syv år på posten. 
Mariam Sommerfeldt Skovfoged tiltræder i sit nye job 1. august. | Foto: PR / Arla
Mariam Sommerfeldt Skovfoged tiltræder i sit nye job 1. august. | Foto: PR / Arla

Efter syv år i rollen som koncernkommunikationsdirektør i Arla, forlader britiske Nick Hindle posten. Han erstattes af Mariam Sommerfeldt Skovfoged, der kommer fra en stilling som direktør for ejerkommunikation i andelsselskabet. 

Det oplyser Arla i en pressemeddelelse. 

”Jeg er meget tilfreds med at kunne udnævne Mariam til denne vigtige stilling i Arla. Mariam har et stærk CV og en solid erfaring, og hun har allerede haft stor indflydelse på ejeragendaen i sin tid i Arla. Hun er en stærk leder, der har bredden og erfaringen til at træde ind i denne nøglerolle for Arla, og vi ser frem til at byde Mariam velkommen i hendes nye rolle”, udtaler Hanne Søndergaard, der er Arlas chef for landbrug og bæredygtighed.

Ifølge meddelelsen er ændringen en del af den ”løbende styrkelse af ASC-organisationen for at levere på Arlas Future26-strategi.” 

Mariam Sommerfeldt Skovfoged overtager officielt posten 1. august.

”Jeg er meget spændt og ydmyg over at træde ind i denne nye rolle,” udtaler den ny-udpegede kommunikationschef.

”Arla har en vigtig stemme og position inden for mange områder af vores samfund, og det ser jeg frem til at udvikle endnu mere sammen med det fulde team, vores andelshavere og kolleger på tværs af Arla i fremtiden,” tilføjer Mariam Sommerfeldt Skovfoged. 

Hun kom først til Arla i foråret 2022 og var før det kommunikationsdirektør i Dagrofa. Forud for sin tid i Dagrofa har Mariam Skovfoged arbejdet i SAS og i gennem en årrække også været i miljø- og fødevareministeriet. Før det var hun reporter på TV2. 

Arla henter ny direktør fra stor dagligvarekoncern

Jobskiftet betyder også, at Nick Hindle efter syv år i koncernen forlader Arla ved udgangen af juli. 

”Jeg vil gerne takke Nick for at drive vigtige agendaer i sin tid i Arla, hvor han har bragt kommunikationsfunktionen i en solid position, som er meget højt værdsat i Arla. Vi er nu enige om, at tiden er moden til næste kapitel på rejsen, og Nick ønsker at udforske muligheder tættere på sin familie i Storbritannien,” lyder det fra Hanne Søndergaard. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også