Frøkoncern henter ny markedschef for dansk marked

DLF har fundet sin nye markedschef for det danske marked i fødevarevirksomhed. Han bliver arvtager for Jørn Lund Kristensen, der skal være ansvarlig for frøkoncernens danske og hollandske frøproduktion.
Foto: DLF PR
Foto: DLF PR

Der er kommet et nyt ansigt til i frøkoncernen DLF's ledelse.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

Således bliver Anders Myltoft ny markedschef for det danske marked og skal lede DLF's danske salgsorganisation. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han skal blandt andet stå for hjemmemarkedssalget af frø til landbruget og kommer fra en stilling som salgsdirektør i Rynkeby Foods.

Anders Myltoft tiltræder d. 1. september og bliver arvtager for Jørn Lund Kristensen, der bliver i koncernen. Jørn Lund Kristensen skal således være ansvarlig for DLF's frøproduktion i Danmark og Holland.

I februar præsenterede DLF halvårsregnskab, der viste, at frøkoncernen øgede Ebitda fra 33 mio. kr. i første halvdel af regnskabet for 2019/20 til 145 mio. kr. i første halvdel af regnskabet 2020/20.

Omsætningen blev i perioden løftet fra 2,7 mia. kr. til 2,9 mia. kr. Det smittede også af på bundlinjen, hvor Ebit endte på 68,1 mio. kr. mod minus 45,9 mio. kr. i første halvdel af 2019/20.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Landbrugshandlerne, der tinglyses, leveres af Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter