Frøkoncern henter ny markedschef for dansk marked

DLF har fundet sin nye markedschef for det danske marked i fødevarevirksomhed. Han bliver arvtager for Jørn Lund Kristensen, der skal være ansvarlig for frøkoncernens danske og hollandske frøproduktion.
Foto: DLF PR
Foto: DLF PR

Der er kommet et nyt ansigt til i frøkoncernen DLF's ledelse.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

Således bliver Anders Myltoft ny markedschef for det danske marked og skal lede DLF's danske salgsorganisation. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han skal blandt andet stå for hjemmemarkedssalget af frø til landbruget og kommer fra en stilling som salgsdirektør i Rynkeby Foods.

Anders Myltoft tiltræder d. 1. september og bliver arvtager for Jørn Lund Kristensen, der bliver i koncernen. Jørn Lund Kristensen skal således være ansvarlig for DLF's frøproduktion i Danmark og Holland.

I februar præsenterede DLF halvårsregnskab, der viste, at frøkoncernen øgede Ebitda fra 33 mio. kr. i første halvdel af regnskabet for 2019/20 til 145 mio. kr. i første halvdel af regnskabet 2020/20.

Omsætningen blev i perioden løftet fra 2,7 mia. kr. til 2,9 mia. kr. Det smittede også af på bundlinjen, hvor Ebit endte på 68,1 mio. kr. mod minus 45,9 mio. kr. i første halvdel af 2019/20.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også