AgriWatch

Arla går ud med klimamælk i Sverige

Mens Arla i Danmark har udskudt at sende en klimaneutral mælk på markedet, kan forbrugerne i Sverige nu vælge økologisk klimamælk.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Arla fortæller torsdag, at mejerikoncernen er på gaden i Sverige med en økologisk klimamælk. Dermed er koncernen først med produktet i Sverige, mens konceptet er udskudt herhjemme.

"Vi er selvfølgelig verdens første økologiske mejerisortiment med et netto nul klimafodaftryk, som jeg er virkelig stolt af. Vi håber også, at denne investering vil bidrage til en større forståelse af de værdier, som økologisk landbrug giver, ikke mindst til bevarelse af biodiversitet," siger Patrik Hansson, administrerende direktør Arla Sverige i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch