AgriWatch

Agro Partnere sætter navn på ny direktør

Indkøbsselskabet Agro Partnere har fundet afløseren til Viggo Rask, der meldte sin afgang tidligere på måneden. Den nye adm. direktør er fundet internt i virksomheden.

Peter Hesselberg kommer oprindeligt fra revisionsbranchen, og har efterfølgende haft flere økonomichef-stillinger. Pressefoto

Fremover bliver det Agro Partneres økonomichef, der sætter sig på den øverste post i virksomheden.

Peter Hesselberg tiltræder 1. februar 2023 som adm. direktør i indkøbsselskabet, efter den nuværende og dermed afgående direktør annoncerede i starten af september, at han havde besluttet at stoppe.

Direktør stopper i jysk indkøbsselskab

Den nye direktør skal som en af de første opgaver i det nye år tage imod nye aktionærer, eftersom Agro Partnere har åbnet for tilgangen af nye aktionærer, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Jeg glæder mig meget til de nye opgaver og ser frem til, i tæt arbejde med bestyrelsen og aktionærerne, fortsat at udvikle og styrke selskabet,” siger Peter Hesselberg, der har været en del af Agro Partnere siden 2016.

Agro Partners aktionærforsamling er målrettet dem, der vil have et alternativ til den traditionelle handel med grovvarevirksomheder og kan se fordelene i en samlet prisforhandling, lyder det fra den kommende direktør.

”De enkelte landbrugsvirksomheders størrelse, kombineret med tidens knap så gode bytteforhold mellem kød og foder, har ikke gjort behovet for gode indkøbspriser mindre. Derfor ser jeg også frem til at styrke vores aktionærforsamling yderligere i fremtiden,”udtaler Peter Hesselberg.

Peter Hesselberg kommer oprindeligt fra revisionsbranchen, og har efterfølgende haft flere økonomichef-stillinger.

Agro Partnere A/S blev stiftet i 2001 og er i dag repræsenteret i store dele af Danmark med en hovedvægt placeret i Jylland, Fyn og Bornholm.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch