AgriWatch

Stort gartneri samler sine selskaber under ét navn

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn ændrer navn for at samle gartneriets mange selskaber under et og for at signalere, at gartneriet er en nordisk producent. Ejerstrukturen forbliver uændret.

Foto: Janus Engel

Det fynske gartneri Alfred Pedersen & Søn ændrer navn.

Tomaterne, pebrene og agurkerne vil være de samme, men fremover kommer grøntsagerne fra Nordic Greens.

Ejerstrukturen for gartneriet, der blev grundlagt i 1948, forbliver uændret. Nordic Greens vil fortsat ejes og drives af Mads Ulrik Pedersen, som er fjerde generation af gartnere i familien.

"Navneskiftet er helt udramatisk og ændrer hverken noget i ejerstrukturen eller i vores måde at dyrke væksthusgrøntsager på," siger adm. direktør Mads Ulrik Pedersen i en pressemeddelelse.

"Vores nye navn gav nærmest sig selv. Vi er et nordisk selskab, der producerer væksthusgrøntsager i både Danmark og Sverige. Greens symboliserer vores produktion af tomater, pebre og agurker og kan dermed også rumme, hvis fremtiden byder på andre væksthusgrøntsager."

Navneskiftet sker for at gartneriets mange forskellige selskaber strømlines og samles under et navn, og for at for at signalere, at gartneriet er en nordisk producent af væksthusgrøntsager.

Forbrugerne vil fortsat kunne finde gartneriets produkter under de to brands 'Katrine og Alfreds' i Coops butikker og 'Pedersens Udvalgte' i Salling Groups butikker.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret 

Høje elpriser tvinger gartneri til at måtte fyre medarbejdere 

Fynsk tomatkæmpe ser vækstmuligheder i kraftværkers CO2 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch