AgriWatch

Danish Crown opretter venteliste for nye so-andelsejere

Stor interesse for at blive andelsejer i Danish Crown betyder, at der nu indføres venteliste for nye andelsejere, som ønsker at levere søer til slagtning.

Foto: Sebastian Buur Gunvald/ERH

For at sikre Danish Crowns nuværende andelsejere en acceptabel service har bestyrelsen besluttet at indføre venteliste for nye so-andelshavere.

"For Danish Crown er det stadig vigtigt, at vi kan byde nye so-andelsejere velkomne. Det skal dog ske i et tempo, hvor det ikke går ud over den afhentningsservice vi vil levere til vores eksisterende andelsejere," siger Erik Bredholt, formand i Danish Crown.

"Vi vil følge udviklingen nøje og ser frem til igen løbende at kunne byde nye andelsejere velkommen i selskabet."

Den nye venteliste kommer efter en øget fokus på sundhed i so-besætninger, og kombineret med lave priser på smågrise har de seneste måneder ført til flere saneringer af besætninger end normalt.

Sideløbende med et stigende antal tilmeldinger, oplever Danish Crown en stigning i antallet af ansøgninger om optagelse som ny so-andelsejer. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Loyal Tican-leverandør klar til at skifte slagteri efter 30 år

Tidligere topchef forlader Ticans bestyrelse

Chok og utilfredshed hos flere af Ticans største leverandører 

Mere fra AgriWatch

Enorm vil opføre ny fabrik hvert tredje år

I fast takt vil Enorm Biofactory etablere flere insektfabrikker, efter kapitalen til den første nu er i hus. Efter første driftsår forventer ejerleder en omsætning på op til 200 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch