AgriWatch

Danish Crown opretter venteliste for nye so-andelsejere

Stor interesse for at blive andelsejer i Danish Crown betyder, at der nu indføres venteliste for nye andelsejere, som ønsker at levere søer til slagtning.

Foto: Sebastian Buur Gunvald/ERH

For at sikre Danish Crowns nuværende andelsejere en acceptabel service har bestyrelsen besluttet at indføre venteliste for nye so-andelshavere.

"For Danish Crown er det stadig vigtigt, at vi kan byde nye so-andelsejere velkomne. Det skal dog ske i et tempo, hvor det ikke går ud over den afhentningsservice vi vil levere til vores eksisterende andelsejere," siger Erik Bredholt, formand i Danish Crown.

"Vi vil følge udviklingen nøje og ser frem til igen løbende at kunne byde nye andelsejere velkommen i selskabet."

Den nye venteliste kommer efter en øget fokus på sundhed i so-besætninger, og kombineret med lave priser på smågrise har de seneste måneder ført til flere saneringer af besætninger end normalt.

Sideløbende med et stigende antal tilmeldinger, oplever Danish Crown en stigning i antallet af ansøgninger om optagelse som ny so-andelsejer. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Loyal Tican-leverandør klar til at skifte slagteri efter 30 år

Tidligere topchef forlader Ticans bestyrelse

Chok og utilfredshed hos flere af Ticans største leverandører 

Mere fra AgriWatch

Oksekødsfesten er slut: Nu falder noteringen

Efterspørgslen på oksekød har været faldende de sidste par måneder, hvilket skyldes høje priser i supermarkederne. Prisudviklingen på især hverdagsprodukter trækker Danish Crowns notering ned.

Forslag: Avlere skal have mink PCR-testet hver uge

Fødevarestyrelsen skal PCR-teste mink på alle farme i Danmark en gang om ugen. Sådan lyder forslaget fra regeringen, der dog ikke kan svare på, hvordan det skal foregå. Umuligt, lyder det fra formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch