AgriWatch

EU's landbrug- og fødevaresektor viser sig modstandsdygtig

På trods af coronakrisen og ændrede forbrugsmønstre indenfor fødevarer, har landbruget klaret den første del af coronakrisen godt. Men den er ikke ovre endnu, og for visse sektorer kan der være problemer forude, påpeger ny EU-rapport.

Gode dyre kødudskræinger har det svært under coronakrisen. | Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

På trods af Coronakrisen, så er der ikke fødevaremangel i Europa, og det er takket være en modstandsdygtig landbrug-fødevaresektor, der har formået at modsvare krisens udfordringer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Tørken kradser hul i europæisk høsthåb

Efter meldingen om at EU’s største producent af hvede risikerer at ramme sin varmeste maj måned nogensinde midt i en afgørende periode, øges frygten for problemer med den globale kornforsyning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch