AgriWatch

EU's landbrug- og fødevaresektor viser sig modstandsdygtig

På trods af coronakrisen og ændrede forbrugsmønstre indenfor fødevarer, har landbruget klaret den første del af coronakrisen godt. Men den er ikke ovre endnu, og for visse sektorer kan der være problemer forude, påpeger ny EU-rapport.

Gode dyre kødudskræinger har det svært under coronakrisen. | Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

På trods af Coronakrisen, så er der ikke fødevaremangel i Europa, og det er takket være en modstandsdygtig landbrug-fødevaresektor, der har formået at modsvare krisens udfordringer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra FødevareWatch